Miten olet aloittanut oman urheilu urasi ja löytänyt intohimosi? Mitä se on antanut sinulle elämässä?

Tätä me kysyttiin pitkän linjan triathlon harrastajalta Janne Kalliolta. Suunto on Jannen päivätyö mutta työn ulkopuolella Janne elää ja hengittää triathlonia. Intohimo lajiin syttyi jo 80-luvulla ja Janne on mm. matkannut Australiaan vaihto-oppilaaksi, koska siellä oli parhaat treeni olosuhteet. Tämän piti olla tie triathlon ammattilaiseksi, mutta suunnitelmat kuitenkin muuttuivat. Janne on kertaalleen lopettanut triathlonin ja aloittanut jälleen uudestaan, huomatakseen että kilpailuvietti on edelleen tallessa ja jopa lisääntynyt.

Janne raahasi tottakai oman pyörän Australiaan ja on myös tehnyt bisnestä myymällä treenivihkoja. Tämä pitkä kokemus ja paljon muuta on nyt päätynyt Treenaa Tehokkaasti kirjan kansiin. Kirja on meidän mielestä aivan huikea ja sellainen, joka pitäisi löytyä jokaisen urheilijan hyllystä, lajista riippumatta. Kirja on myös hemmetin makeesti taitettu ja täynnä informatiivisiä kuvia. Janne antoi Robsonille mahdollisuuden kirjoittaa unesta ja viserrykset pääsivät kirjaan asti! Janne tietää mistä puhuu, kuuntele niin tiedät sinäkin!

Jannen Treenaa Tehokkasti-kirja löytyy http://www.fitrakauppa.fi/treenaa-tehokkaasti-teknologia-apuna-kestavyysharjoittelussa.html 

Kuuntele, kommentoi ja jaa tarinasi. Me kuullaan se mielellään!

Leave a Reply