Tietoa meistä

W8 Podcast, eli ”Weight” Podcast on painavaa asiaa urheilusta ja intohimosta. Meitä kiinnostaa mikä on sytyttänyt kipinän ja rakkauden lajiin, sekä mitä se on tuonut elämään matkanvarrella. W8 Podcast on Robsonin ja Willen äänitorvi intohimon syvimpään ytimeen. Laita kuulokkeet korville, kävele, istu, juokse tai mitä vaan. Kunhan nautit.

Robson Lindberg, 8MMSQUAD

Maailman Paras Aivovammapotilas, titteli joka kukaan ei halua mutta titteli, josta olen helvetin ylpeä. Olen aina rakastanut liikkumista. Inhoan olla paikoillaan ja keskiverto suurempi patteripakkaus selässä on auttanut asiaa paljon. Motocross, moottorikelkkailu, purjehdus ja myöhemmällä iällä lätkää, sekä Triathlonia. Viimeisin näistä on intohimoni ja se saa minut nousemaan sängystä joka aamu, varsinkin tämän keskivaikean aivovamman kuntoutuksen aikana. Tavoitteena on voittaa MM titteli Havaijin Ironman kilpailussa. Aivovammani jälkeen olen löytänyt todellisen kutsumukseni, henkisen valmennuksen. Haluan jokaisen urheilijan kohdalla selvittää miten hänestä voi tulla paras omalla ajatustyöllä.   

Olen se 8 tässä projektissa.

www.8MMSQUAD.com

Wille Wahlberg, Kuntotupla

Personal trainer on ammatti joka lukee käyntikortissa ja se on ala jonka ympärille Kuntotupla on rakennettu. Alkuun vedin treenejä ja suunnittelin kuntosaliohjelmia, jota teen edelleen, mutta aloin huomaamaan tärkeiden muutosten tapahtuvan kuntosalin ulkopuolella. Tämä korostaa ’’personal’’ puolta tässä hommassa. Minä olen itse lähtenyt tälle polulle elämäntapamuutoksen, painonpudotuksen ja todella ison innostuksen saattelemana, eli voisi sanoa, että liikunta ja hyvinvointi toi minulle ammatin. Samaa intoa yritän saada valmennuksen kautta siirrettyä eteenpäin. 

Olen se W tässä projektissa.

www.kuntotupla.fi

Yhteistyössä